Enkele van onze projecten.

PROJECTEN


Tevreden klanten.


Bij Omega Interieur BV zijn we trots op onze tevreden klanten en hun prachtige nieuwe keukens. Onze klanten delen hun enthousiasme met ons door middel van deze foto's, en het vervult ons met blijdschap te weten dat ze nu met trots genieten van hun OMEGA keuken.

Bij Omega Interieur BV streven we altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten. Onze 5-sterrenreviews op Google weerspiegelen dit streven en tonen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken die aan al jouw wensen voldoet? Overweeg dan om de volgende tevreden klant te worden bij Omega Interieur BV. We kijken ernaar uit om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken en je met trots te laten genieten van een OMEGA keuken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw keukenwensen kunnen vervullen.

Hello world
Hello world

Titel behaald


Handmade in Belgium.


Onlangs hebben wij met trots het predicaat "Handmade in Belgium" behaald. Dit betekent dat onze producten met liefde en vakmanschap worden vervaardigd in België, waarbij we voornamelijk gebruikmaken van hoogwaardige Belgische materialen. Bovendien hanteren we een uitstekende balans tussen ambachtelijk handwerk en geavanceerd machinewerk.


Deze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit maakt van Omega Keukens een echt kwaliteitslabel. Wij geloven dat deze erkenning onze inzet voor authentieke en hoogwaardige productieprocessen onderstreept, en we zijn vastberaden om onze klanten de best mogelijke keukens te bieden. Dankzij "Handmade in Belgium" kunnen onze klanten met vertrouwen kiezen voor duurzame, Belgische kwaliteit in elke keuken die we creëren.

Gezien op TV!


Jullie hadden al kennis gemaakt met onze spot op Focus en WTV maar nu gaan we een stap verder en zijn binnenkort te zien op VTM.


Hello world